Onze diensten

Ontdek onze persoonlijke aanpak

What can we do for you?

Oké, u heeft dus een akoestisch probleem.
Dat is jammer, maar oplosbaar! Want ja, wij hebben de oplossing voor u.

Eerst en vooral bezorgen we u een persoonlijke aanpak. Wij komen met veel plezier langs en bespreken en beluisteren samen het probleem, het liefst natuurlijk in de ruimte waar die akoestiek een probleem is.

Wij beschikken over een hypermodern meettoestel dat de nagalmtijd tot op de milliseconde kan opmeten. Aan de hand van die analyse berekenen we hoe groot het probleem is en hoeveel volume aan akoestische materialen er nodig is.

We vragen voor een geluidsmeting een vast bedrag, dit wordt bij de eerstvolgende bestelling terugbetaald. Vervolgens werken we dan een hoogstpersoonlijk voorstel uit, waarin we uw akoestisch probleem grondig én esthetisch aanpakken.

Voor plaatsing en levering werken we enkel met eigen mensen die weten waaraan en waaraf. Onze vaklui worden op voorhand gebriefd, zodat u gewoon kan toekijken hoe onze mannen als (stille) tornado’s te werk gaan. Schrijf dus ook gerust kwaliteit in afwerking op het lijstje van garanties.

Acoustill - what can we do for you?

Niet James Bond!

Waarschuwing: de persoon in kwestie doet deze meting met behulp van alarmpistolen. Hij is NIET James Bond. (Ook al beweert hij soms het tegenovergestelde).

Hierop volgend doen we met veel plezier een paar voorstellen om uw akoestisch probleem zo goed én esthetisch mogelijk te verhelpen. We staan altijd paraat om duizenden vragen te beantwoorden. (Ook hierbij drinken we graag een koffietje).
Kortom, wij staan garant voor een uiterst persoonlijke aanpak.

Voor plaatsing en levering werken we enkel met doorwinterde stielmannen die weten waaraan en waaraf. Onze heren worden op voorhand gebriefd, zodat u gewoon kan toekijken hoe onze mannen als (stille) tornado’s te werk gaan. Schrijf dus ook gerust kwaliteit in afwerking op het lijstje van onze garanties.

Acoustill - niet James Bond

Omgevingen

Ontdek al onze toepassingen

acoustill

Alles om uw ruimte geluid-vriendelijk te maken