Horeca

Voel je zo fris als een vis

Kent u dat? Je zit in een restaurant of bar met uw gezelschap en u niet kan hen niet verstaan door het geroezemoes en zelfs geroep van omgevende mensen? Of u heeft zelf een zaak waar u tegen het eind van de avond een halve doos pijnstillers hebt binnen gesmikkeld omwille van het oorverdovende geluid?

U bent allesbehalve de enige. Jammer genoeg komen akoestische kwalen in horecazaken enorm veel voor.

Door de slechte akoestiek in de zaak verkrijg je een opbouw van lawaai, zeg meer een geluids-toren. Omdat het zo luid is, gaat u automatisch luider beginnen praten, nu dat u luider begint te praten, verkondigt de jongeheer naast u nog luider aan zijn first-date hoe mooi haar ogen wel niet zijn. En zo blijft die geluids-toren maar groeien. Tot u letterlijk gaat afrekenen om wat rust op te zoeken.

Gevolg kan zijn dat de klant niet terugkeert en zelfs de desserts en/of koffie afwijst. Uit eigen ervaring spreken wij dat een goede akoestiek de omzet letterlijk kan verdubbelen op vlak van voorgerechten, pousse-cafés en desserts.

Daarnaast is het toch altijd leuker om in een rustige omgeving te werken, niet?

Akoestische kunstwerken, plafondpanelen, akoestisch naadloos plafonden of zelfs staande (akoestische) objecten zijn hiervoor dé oplossing.

Heeft u een probleem of herkent u er één, contacteer ons!
Acoustill - omgevingen - horeca - houtenpanelen
Acoustill - omgevingen - horeca - akoestische tegels
Acoustill - omgevingen - horeca - bistro

acoustill

Alles om uw ruimte geluid-vriendelijk te maken